Strandfeest Terschelling

Strandfeest Terschelling tijdens de Summer of Love

Uitgaan in de clubs en kroegen op Terschelling is dankzij corona helaas niet mogelijk en zijn deze na 12 uur gesloten. Ook dansen is daar momenteel verboden. Gelukkig is het strand wel altijd open!
En kunnen de vele jongeren die tijdens de zomervakantie op Terschelling zijn zich daar óók in de nachtelijke uurtjes prima vermaken.
strandfeest Terschelling
lekker los op het strand van Terschelling

Bijna iedere avond is er een strandfeest bij de overgangen van Midsland en Formerum aan Zee. Onder het genot van een sapje en tabakje even lekker los rond JBL partybox. Zo zijn er toch nog mogelijkheden om “The summer of love” na ruim een jaar lockdown met elkaar te beleven. Dansen en sjansen na Jansen.
full moon party terschelling
Lekker chillen tijdens de full moon party @ Midsland aan Zee Terschelling
De schillen en de dozen worden na het aangenaam verpozen uiteraard netjes opgeruimd. Het strand van Terschelling, één van de heetste stranden van Europa, is dan ook een perfecte locatie voor een nachtelijk avontuur wat een jongerenvakantie op Terschelling compleet maakt. En van ouds een plek voor een goede fuif.
Ook de overheid houdt een oogje in het zeil. Skinnydippen bij nacht is vrijwel onmogelijk omdat de ingehuurde sfeerbeheerders patrouilleren bij de vloedlijn en erop toezien dat mogelijk beschonken jongeren te water gaan.
jbl beach party box
Wij vonden het een eer om getuige te mogen zijn van deze mooie avond.